Акваріум для дітей з обмеженими фізичними можливостями

В Україні близько 3 мільйонів людей – інваліди. І вони вимагають до себе підвищеної уваги. Ліки, продуктові набори, пільги на медичне обслуговування, пенсії і дотації, спеціально оснащений транспорт – це все необхідно людині з особливими потребами. Але не будемо забувати про головне – увагу та розуміння.

akvarium dlia ditei z obmezhenymy fizychnymy mozhlyvostiamy

Головна проблема дитини з обмеженими можливостями полягає у зв’язку із зовнішнім світом. А це обмеженість спілкування з однолітками, неспроможність реалізовувати себе в спорті, проблеми з подорожуванням та інше. Адже проблема інвалідності – це не тільки медичний аспект, це і соціальна проблема нерівних можливостей.

Представники громадської організації «За конкретні справи» для діток з обмеженими фізичними можливостями, які перебувають в Городоцькому центрі реабілітації, подарували акваріум із рибками, водоростями та усім потрібним приладдям.

Депутат Городоцької районної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Віталійович Якубовський від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги сказав, що наш прямий обов'язок – забезпечити дітям комфортні умови для розвитку, дати можливість реалізувати свої таланти і здібності, докласти максимум зусиль, щоб діти були щасливими. А акваріумні рибки допомагатимуть дітям піднімати їх настрій.

Автор: А. Савченко