Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті

29 червня в приміщенні Городоцького спортивного комплексу «Епіцентр» на Хмельниччині зібралися прекрасні, як сама юність, дівчата і юнаки на випускний вечір

vipusknij vechir svyato yake buvae lishe raz u zhitti 2

Випускний вечір – самий незабутній момент в житті кожного одинадцятикласника, який буває один раз в житті.

29 червня в приміщенні Городоцького спортивного комплексу «Епіцентр» на Хмельниччині зібралися прекрасні, як сама юність, дівчата і юнаки – на порозі майбутнього життя. Серед них – майбутні інженери і програмісти, вчителі, дизайнери, військові, будівельники, лікарі та представники інших важливих і шанованих професій.

Окрім винуватців урочистостей цього святкового вечора, зібралось дуже багато людей: учителів, батьків і рідних учорашніх школярів, а також чимало гостей для того, щоб привітати випускників усіх шкіл м. Городка зі вступом у доросле життя.

vipusknij vechir svyato yake buvae lishe raz u zhitti 3vipusknij vechir svyato yake buvae lishe raz u zhitti 4

На свято завітали і поважні гості: голова Городоцької районної державної адміністрації Олена Матвєйцева, Городоцький міський голова Василь Підлісний, начальник відділу освіти Городоцької міської ради Сергій Рибак.

vipusknij vechir svyato yake buvae lishe raz u zhitti 5

Депутат Городоцької районної ради від політичної партії «За конкретні справи» Вадим Якубовський від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги побажав випускникам мирного неба над головою, наполегливості в досягненні своєї мети та щасливої життєвої дороги!

vipusknij vechir svyato yake buvae lishe raz u zhitti 6

У результаті наполегливої праці, міцних знань та високого інтелекту кращі з кращих випускників здобули 3 золоті і 7 срібних медалей. Медалістам було урочисто вручено їх заслужені почесні відзнаки, грамоти і подарунки.

Ключовим моментом вечора став вальс у виконанні випускників.

vipusknij vechir svyato yake buvae lishe raz u zhitti 7

Автор статті і фото: А. Савченко