Боротися до кінця за честь України

Важка атлетика завжди була гордістю нашої країни, і навіть у найскладніші часи наші спортсмени продовжують боротися за честь України на міжнародній арені.

5f00047105577bf3 1

На Олімпійських іграх 2024 Каміла Конотоп, єдина представниця нашої країни у важкій атлетиці, показала справжній дух боротьби та незламності. Незважаючи на травму, яка завадила їй виконати всі заплановані спроби, Каміла не здалася і продовжувала боротися за медаль до останнього. Вона є однією з найтитулованіших важкоатлеток у світі у своїй ваговій категорії, але цього разу маємо сьоме місце.

Я хочу висловити величезну подяку Камілі за її відданість, мужність та силу волі. Її виступ є прикладом для всіх нас, як не відступати перед труднощами і продовжувати йти вперед, навіть коли біль здається непереборним.

Як президент Федерації важкої атлетики України, я докладу всіх зусиль, щоб наступного разу наша команда була чисельнішою, сильнішою і готовою до нових звершень. Ми будемо працювати над тим, щоб забезпечити нашим спортсменам найкращі умови для підготовки та підтримки, аби вони могли гідно представляти Україну на міжнародній арені.

Разом ми сильні, разом ми непереможні!

Слава Україні!